Camping med hest

Kan jeg have min egen hest med på Camping?

Ja det kan du i hvert fald. Vi har dejlige folde med græs og adgang til vand. Og vi har vores dyrerige, hvor der nogle dejlige bokse, og du kan trække din hest indendøre for at blive striglet og nusset.

Husk !!

Tager du din egen hest med på ferie, skal den have et gyldigt vaccinationskort, som skal forevises ved ankomst.

Priser: Fold 75 kr/ nat. Boks 125 kr/ nat. Boksen efterlades rengjort ellers kan vi også rengøre den mod gebyr.

Kan vi ride på Campingpladsen?

Der er mulighed for at ride i lokalområdet, fx. en tur til stranden eller en tur i Myrhøj og Uhrehøje plantager som ligger lige udenfor døren.

Har i selv heste – og har i nogen der kan hjælpe med hestene?

Vi har også vores søde Shetlands Ponyer Bimse-Bamse og Bumse, og vores lidt større ponyer Sarif, Fox og Belle  til at gå nede på folden.

Ponyerne er i brug når vi i løbet af sommeren arrangerer Pony Hygge, eller til de individuelle aktiviteter der er beskrevet nedenfor.

Marie som arbejder på campingpladsen og selv har redet i mange år vil være til stede under de fleste arrangementer/oplevelser med ponyerne.

— Går du og overvejer at lave et arrangement sammen med veninderne fx. pony games, rideweekend el. lignende så kan Marie og Laila være behjælpelige med alt lige fra guidede ture i området til overnatning og forplejning. Kontakt dem på 53 54 72 34 og hør nærmere.

Ponyugen

Vi har de sidste år arrangeret en Pony uge hvor Mette Hald Rasmussen der har egen rideskole på Fyn og er uddannet BBH instruktør kommer op og viser børn  og voksne hvordan man behandler hestene ordentligt og hvorfor det er vigtigt at fx strigle hestene inden sadlen kommer på. Mette underviser efter Blue Berry Hill metoden og er uddannet instruktør indenfor dette. Gennem sæsonen ser vi hvordan hestene nyder det og hvordan børnene elsker at omgås hestene. Her er plads til alle, også til de børn der blot har lyst til at gå på sidelinjen og nyde hestenes selskab

 

Hold øje med aktivitekskalenderen hvornår Ponyugen falder og hvornår turen går til stranden og hvornår vi giver en træktur rundt på pladsen.  Kom og vær med.

Vi glæder os til at se jer på Myrhøj Camping, der ligger på Himmerlands Vestkyst, med udsigt over Limfjorden, Fur, Livø og Salling midt i naturen.

Vi har fået mange forespørgsler på individuelle tilbud – eller tilbud med heste udenfor hesteugen, og vi har derfor sammensat nedenstående

ta en snak med Laila 53 54 72 34, så finder vi noget der passer dig.

Priseksempler med hest i hytte:

🐎2 personer, 2 heste, 2 overnatninger i alt fra 1499.
(749 PR person med en hest)
 
🐎4 personer, 4 heste, 2 overnatninger i alt fra 1900
(Fra 475 PR person inklusiv 1 hest)

Sammen med hestene skaber vi minder!

Book en time og lær hesten at kende!

Oplevelse med en hest for begynder / mindre børn

Book en time sammen med en hest.

Vær med til at hente hesten på folden
Strigle, nusse og klargøre hesten
Ride/trækketur afhængig af niveau (ca. 20 min)
Sadle af, nusse og lukke hest på fold.
Varighed i alt ca 60 minutter.

499 kr for en time og 249 for tilkøb af ekstra halv time

Priser

1 person 499,-
ekstra barn /hest 249,-

Faciliteter på pladsen