Corona

Corona – Covid19 – forholdsregler

Kære alle.

Vi har den sidste tid fulgt myndighedernes påbud og anbefalinger tæt, det er en svær tid at agere i for os alle.
Efter seneste udmelding den 17/3-2020, hvor det forbydes at man mødes flere end 10 personer, har vi besluttet at aflyse alle vore planlagte fælles aktiviteter frem til og med påske. Det vil sige alle aktiviteter til og med 13. april vil blive aflyst.

På campingpladsen forventer vi at man holder afstand og snakker med naboen udendørs og med god afstand.

Vi ser os nødsaget til at lukke ned for vore servicebygninger, fælles opholdsrum og indendørs legerum. Vi opfordrer som udgangpunkt til at toilet og køkkenfaciliteterne i campingvognen bruges, således at fælles køkken og toiletter/baderum anvendes mindst muligt – helst slet ikke, og i det omfang de anvendes kun af 1 familie af gangen. Vi henstiller at dette overholdes, idet vi ellers vil se os nødsaget til at lukke det helt ned.

Åbning af vores butik udskydes, til tidligst at åbne efter påske.

Det samme gør sig gældende for fredags fællesspisning, dette udsættes på ubestemt tid, nærmere info følger når vi ved mere om myndighedernes anbefalinger for den slags.

Er du blevet syg, så forventer vi at du bliver hjemme og forholder dig til sundheds myndighedernes anvisninger.

Husk at passe på jer selv og dermed også på hinanden.
Vi håber at ovennævnte kan medvirke til, at vi alle kommer sikkert gennem krisen, og at vi undgår at skulle lukke pladsen helt ned.
Lad os stå sammen – ved at holde afstand!

 

Bookinger af ophold i hytte eller med campingvogn

Det kan være svært at overskue situationen lige nu, men hvis du overvejer ferie i løbet af året, kan du roligt booke jeres ophold i god tid. Vi har nemlig GRATIS afbestilling i forbindelse med Corona epedemien. Dette betyder, at hvis du f.eks. booker et ophold til i begyndelsen af juni, og det ikke kan afvikles alligevel, så kan du uden omkostning aflyse eller udskyde opholdet.

Hjemmesiden opdateres løbende ift. eventuelle nye retningslinjer fra myndighedernes side.

 Vi håber på at alle vil udvise forståelse og tage hensyn i denne svære tid 🙏🏻

Følg sundhedsstyrelsens anbefalinger: