Corona

Corona – Covid19 – forholdsregler

Kære alle. Vi følger myndighedernes påbud og anbefalinger tæt, det er en svær tid at agere i for os alle På campingpladsen forventer vi at alle følger myndighedernes anbefalinger for hygiejne og omgang med andre mennesker. Og at du har respekt for særligt udsatte mennesker som måske ønsker at beskytte sig selv ekstra

Vores lille butik er gjort mere kontaktfri, så du nu kan handle alene og betale med mobilepay. Ifølge myndighederne skal der anvendes mundbind i butikken samt i fælles køkkenet.
Vær obs på at disse retningslinjer jævnligt ændrer sig

Er du blevet syg, så forventer vi at du bliver hjemme og forholder dig til sundheds myndighedernes anvisninger.

Ved vore servicebygninger og butik finder du håndsprit, skulle en beholder være blevet tømt inden vi har opdaget det, vil vi meget gerne have besked, så vi kan få fyldt op igen med det samme. Husk at passe på jer selv og dermed også på hinanden. Lad os stå sammen – ved at holde afstand!

 

Bookinger af ophold i hytte eller med campingvogn

Det kan være svært at overskue situationen lige nu, men hvis du overvejer ferie i løbet af året, kan du roligt booke jeres ophold i god tid. Vi har nemlig GRATIS afbestilling i forbindelse med Corona epedemien. Dette betyder, at hvis du f.eks. booker et ophold, og det ikke kan afvikles alligevel, så kan du uden omkostning aflyse eller udskyde opholdet.

Hjemmesiden opdateres løbende ift. eventuelle nye retningslinjer fra myndighedernes side.

 Vi håber på at alle vil udvise forståelse og tage hensyn i denne svære tid 🙏🏻

Følg sundhedsstyrelsens anbefalinger: