Havørred på Himmerlands Vestkyst med Myrhøj Camping som base!

Er du til Havørred fiskeri kan vi tilbyde dig et ophold lige midt i det hele.

Indenfor kort afstand til fods på cykel eller i bil finder du nogle fantastiske fiskepladser og fra vore hytter kan du ha udsigt over fjorden, når du sidder på terassen og planlægger den næste tur.

Find din næste havørred ferie her

Når du kommer tilbage fra fisketuren har vi selvfølgelig en udendørs plads til at rense fangsten, og rygeovnen står klar hvis de skal ryges med det samme.

Hvis der ikke er plads i den lille fryser i hytten har vi også en skabsfryser der står klar 🙂

Nedenfor en kort beskrivelse af de nærmeste fiskepladser og nederst på siden et kort over Limfjorden og de utallige  fiskepladser, der bare venter på dig.

Se også guiden Fiskeri i Limfjorden på DA EN TY

Risgårde Fiskeplads

5 minutter i bil + en spadseretur fra P pladsen.

Revet ved Risgårde er en rigtig lækker plads. Vandet er lavt, men når vandstanden i fjorden er normal til høj, kan der være et fantastisk fiskeri efter havørred på revet. Fiskene fanges ofte helt inde under land, så det kan betale sig at fiske hele revet af fra land, før man vader ud. Pladsen er godt besøgt af fiskere, men gåafstanden på knap 1,5 km til pladsen afholder mange fra at fiske her.
Obs. Halvårsfredning ved Lillemølle Bæk øst for revet.

Parkering i vejsiden af Nakkevej, lige syd for Risgårde by (GPS). Herfra er der knap 1,5 km. at gå videre af Nakkevej og langs stranden.

Kilde: Havørred Limfjorden

Ertebølle Fiskeplads

5 min i bil + lidt spadseren

En af fjordens mest kendte pladser, hvor der holder rigtig mange fisk og til tider også fiskere til. Der fiskes fint fra pladsen året rundt, men specielt forår, efterår og vinter er godt. Ved moderat vind fra vest og syd bliver vandet uklart. Kystpladsen var en af de første, der blev opdaget, da pionerer indenfor kystfiskeri efter anden verdenskrig startede med at udforske Limfjorden. Der er gode muligheder for at finde fossiler på stranden nedenfor Ertebølle Hoved, der rejser sig 28 m. op fra Kysten. De smukke molerskrænter og de historiske vingesus fra jægerstenalderen gør lokaliteten til noget helt særligt.

Parkering på offentlig P-plads ved klinten, Gl. Møllevej 5 (GPS)

Kilde: Havørred Limfjorden

Trend Fiskeplads

5 min i bil

En god havørredplads med sten- og sandbund. Midt på strækningen er det et stenrev, der strækker sig fra stranden ud i fjorden. Nord for pladsen ligger Trend Å, som hvert år tiltrækker og producerer et stort antal havørreder.
Obs. Helårsfredning ved Trend Å.

Parkering for enden af grusvejen lige nord for Gl. Møllevej 37 (GPS).

Kilde: Havørred Limfjorden

Hvalpsund Fiskeplads

15 min i bil

Kyststrækningen omkring Hvalpsund ligger, hvor fjorden bliver smallere, ind mellem Risgårde Bredning og Skive Fjord og Louns Bredning, og dermed kan du fiske på alle de fisk, der trækker til Karup, Simested, Skals Å m.fl. På hele den 4 km strækning er der flere gode pladser med muslinger, ålegræs og små rev, og det kan betale sig at koncentrere fiskeriet i områderne med størst variation.

Parkering på Hvalpsund Lystbådehavn, Fjordvej (GPS)

Kilde: Havørred Limfjorden