Oplev området

Området

Myrhøj Camping ligger i et naturskønt område, som er nærliggende at udforske, mens I er på ferie hos os.

Oplevelser i naturen:

 • Stenaldercenter Ertebølle
  Her kan I igennem forskellige aktiviteter opleve, hvordan det var at leve i stenalderen. Aktiviteterne egner sig til både store og små og her kan I bruge en dejlig dag.
 • Limfjordsmuseet
  Hele sommeren er Limfjordsmuseet i Løgstør klar waders, net og vandkikkerter, så I kan undersøger fjorden. Tjek deres hjemmeside for mange flere oplevelser.
 • Vandre- og cykelruter
  Måske I nyder at opleve naturen til fods eller på cykel, og det er der rig mulighed for her. Naturekspeditionen giver deres gode bud på ruter, når du trykker på linket herover.
 • Strandtur
  Der skal ikke så meget til at underholde de små. Er der godt vejr, så smut en tur på stranden, hvor I kan bade, bygge sandslotte og samle flotte sten. Tæt på Myrhøj Camping finder I Trend Strand og Ertebølle Strand. Vi anbefaler også et besøg på Rønbjerg eller Livø Strand.
 • Kano eller kajak
  Blot 15 min. væk ligger Vilsted Sø, hvor I på naturbasen kan få jer en dejlig dag. Prøv kajakker, kanoer eller lån vores friluftsudstyr til en dag med shelterhygge og bålmad.
 • Naturekspeditionen
  Tag med naturekspeditionens mange arrangementer. De laver masser af gratis aktiviteter for børnefamilier, hvor de undersøger fjorden, laver bål, snitter og meget mere.

  Eller tjek vores arrangementer i kalenderen her: https://myrhojcamping.dk/kalender/ 

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.