Om pladsen

Pladsen

På Himmerlands Vestkyst finder du Myrhøj Camping med MASSER af leg. Myrhøj Camping er en familiejet campingplads og vi har stort fokus på at skabe de bedste rammer for en dejlig ferie for dig og din familie. Her kan I kan bruge vores multibaner og legepladser. Du kan f.eks. udfordre din familie på vores indendørs interaktive bane, hvor det gælder om at være det hurtigste hold eller se om du kan undgå at blive våd på vores nye udendørs vandlegeplads.

Vi har store pladser til din vogn, opdelt af høje hække, som skaber både hygge og læ. Vores servicebygninger byder på store køkkener og familiebade med god plads.

 

Vi har 19 hytter til 2-5 personer, alle udstyret med et lille køkken, de fleste med eget toilet og nogle med bad.

Naturen er lige udenfor døren, så I kan følge stierne til fjorden eller nyde dyreriget med geder, heste, kaniner og høns.

 

Kun 10 minutter fra pladsen er der gode handlemuligheder i Farsø. På pladsen er der en lille selvbetjeningsbutik, som I får en kode til, når I ankommer.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.