Om pladsen

Pladsen

På Himmerlands Vestkyst finder du Myrhøj Camping med MASSER af leg. Du kan bruge vores multibaner og legepladser – ude eller inde, afhængig af vejret, udfordre din familie på vores indendørs interaktive bane hvor det gælder om at være det hurtigste hold. Eller se om du kan undgå at blive våd på vores nye udendørs vandlegeplads.

Vi har store pladser til din vogn, opdelt af høje hække, som skaber både hygge og læ.

Vores servicebygninger byder på store køkkener og familiebade med god plads og mulighed for at lukke døren bag dig.

Vi har 19 hytter til 2-5 prs, alle udstyret med et lille køkken, de fleste med eget toilet, og nogle med bad.

DU kan følge stierne til fjorden eller cykle en tur på mountainbike i Uhrehøj plantage.

Skal du handle stort ind, så ligger pladsen kun 10 minutter fra Farsø.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.