Telte til udlejning – står klar til dig.

Vi har udvidet vores sortiment med 2 telte til udlejning. Teltene står klar og lige til at flytte ind i.

Book dit ophold her: Book hytte / telt

Indianertelt – Tipi – Prærievogn

Prøv vores dejlige Indianertelt og vores Prærievogn Der er plads til 6-10 personer ialt –  4-8 personer i teltet – afhængig af hvor gode venner man er :-), og i prærievognen er der plads til 2-4 personer. Udenfor er der mulighed for at lave mad over åben ild, men selvfølgelig også mulighed for at benytte vore køkkenfaciliteter. Teltet ligger i nærheden af dyreriget hvor kaniner, høns, heste og geder venter på besøg. Teltet ligger heller ikke langt fra servicebygninger hvor der er køkken, bad og toiletter. Der er heller ikke langt til de indendørs og udendørs legefaciliteter. Så et godt udgangspunkt for en dejlig ferie. I bestemmer selv hvor meget i selv vil ta med, og hvor meget i vil ha os til at sørge for. Hvis vi skal sørge for madrasser/liggeunderlag/soveposer / dyner etc. så kan i bare kontakte Laila på tlf. 53 54 72 34 og aftale det. Ellers er teltet som basis tomt når i kommer. Vi ser frem til at se jer..

Telt med 3 sovekabiner

Vi har et dejligt telt der står klar til at tage imod jer. Teltet er med 3 sovekabiner og fælles stue, så der er god plads til 6 personer Teltet ligger meget tæt på servicebygninger hvor der er køkken, bad og toiletter. Der er heller ikke langt til de indendørs og udendørs legefaciliteter. Så et godt udgangspunkt for en dejlig ferie. I bestemmer selv hvor meget i selv vil ta med, og hvor meget i vil ha os til at sørge for. Hvis vi skal sørge for madrasser/liggeunderlag/soveposer / dyner etc. så kan i bare kontakte Laila på tlf. 53 54 72 34 og aftale det. Ellers er teltet som basis tomt når i kommer. Vi ser frem til at se jer..

Medbring dit eget telt

Hvis du har dit eget telt så har vi mange dejlige pladser, med høje hække omkring – og dejlig læ , hvor du kan slå det op.

 

Book plads til dit telt her: Book plads til dit telt