Træf

Myrhøj som mødestedet for familien eller klubben

Tag hele familien eller klubben med på camping – her er højt til loftet, masser af plads og mulighed for leg og sjove aktiviteter for alle aldre.

 

 

Når I booker et træf på Myrhøj camping, har vi både hytter, værelser og en særlig plads, hvor campingvogne og telte kan ligge samlet, samt et stort lokale, hvor I kan mødes. Vores servicebygninger byder på store køkkener og bade med god plads.

 

 

Naturen ligger lige om hjørnet og I kan følge stierne til fjorden eller cykle en tur på mountainbike i Uhrehøj plantage. Mødes I som klub, har vi god plads til jeres biler, dyr, mountainbikes, sygrej og alt andet lignende

I maj 2022 afholdt Smålbilklubben DK landstræf på Myrhøj Camping, hvor der var god plads til alle deres flotte små biler og der var hytter nok til alle.

 

 

På pladsen kan I bruge vores multibaner og legepladser og udfordre vennerne eller familien på de interaktive baner. Vi har indendørs legerum, dyrerige, udendørs legepladser, hoppepude og vandleg som er sjovt for alle aldre.

 

 

Forplejning
Skal I handle stort ind, så ligger Myrhøj Camping kun 10 minutter fra Farsø. Vi er også gerne behjælpelig med maden, hvor vi f.eks. kan stå for en morgenmadspakke og bestille mad ved lokale madleverandører. 

 

 

Ring eller skriv til os for booking

Ring til os på +45 53 54 72 34 eller skriv på info@myrhojcamping.dk, så hjælper vi jer gerne i mål med jeres ønsker for et godt træf for familien eller klubben.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.