Vores dyr

Vores dyr

Vores dyrerige er et slaraffenland for vores dejlige dyr. Her finder du de typiske danske bondegårds-dyr. Ponyer, får, geder, kaniner og høns. Ude på folden går dyrene og hygger sig sammen, og i stalden har de deres egne båse.

 

Du kan følge med i, hvad de spiser og måske selv finde lidt græs at fodre dem med. Her ved siden af kan du se nogle af alle vore dyr.

En lille navneoversigt for vores dyr:

Campingkatte: Olga, Olfert (rød) og Plet (sort og hvid)

 

Får: Vædderen hedder Jakob og han har to damer Hanne og Mæhtte, som hver har to lam. 

 

Geder: Den store ged hedder Myrhøj og den lille hedder Mads.

 

Kaniner: Vores tre kaniner hedder Røde, Stampe (hvid og sort) og Peter (grå). 

 

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.