Faciliteter

Vi opdaterer løbende vore faciliteter så de kan følge med tiden. Vi har bl.a. investeret i flere store familiebaderum til stor glæde for vore gæster.

Legepladser

VI har så mange legepladser at der ikke er plads til at beskrive dem her, tryk ind på billedet så kan du se alle vore legepladser.

IMG_20210918_132618

Fælleskøkkener

Vi har et køkken med gasblus og et køkken med keramiske plader. Så bestemmer du selv hvor du helst vil være.

IMG_1489-2

Bad og toilet

Vi har dejlig store servicebygninger, her finder du både bygninger i retro stilen og nyere bygninger med familiebade, hvor du kan gå ind og lukke døren bag dig.

IMG_20210909_171302__01

Butik

Vi har en fleksibel lille selvbetjenings-butik. Ved ankomst får du en kode, så du kan komme ind, i butikken finder du selv dine varer, og betaler via Mobile Pay. Nemt og bekvemt, og åbent 24/7. 

Wifi-moerkegroen

Wifi

Der er gratis Wifi på pladsen, så du kan tjekke din mail eller Facebook

IMG_20210701_150826__01

Havestuen

I havestuen har vi desuden underholdning til børn og barnlige sjæle. Her gemmer sig en e-wall hvor I f.eks kan udfordre hinanden i de interaktive spil e-wallen allerede har.

Området

Her på Myrhøj Camping ligger naturen lige uden for døren.

Vi ligger perfekt i Himmerland hvis du kan lide naturen og har lyst til en aktiv ferie. 

Vi har gå afstand til stranden, og Myrhøj plantage er heller ikke langt væk.

Så der er rige muligheder for at ta en gå, løbe, ride eller cykeltur i området, og i plantagen er der et 14 km. mountainbikespor.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.