20/04/2018
21/04/2018

Se vore hytter

Vores største hytte på ca. 25 kvm, med toilet, bad og 2 dobbeltsenge, den ene på hemsen. Udsigt over fjorden fra terrassen. En skøn hytte med plads til hele familien, med køkken, spisebord og stole, og en dejlig stor terrasse med havebord og stole. Et ideelt sted at nyde udsigten og i solnedgangen sidde med et dejligt glas rødvin og mærke roen sænke sig.
ugepris fra / nat
DKK525.00
Se mere
6 stk med plads til 4 personer hytterne ligger i den hyggelige hyttelandsby ved siden af legepladsen — Alt hvad der skal til for en dejlige ferie, Hytterne er velegnet til 2 voksne og 2 børn. Eller 4 voksne hvis 2 af dem har en hemmelig drøm om at sove i køjeseng. :-) 2 af hytterne har Pirat tema.
ugepris fra / nat
DKK475.00
Se mere
2 stk. romantiske hytter med plads til to personer, Hytterne ligger udsigt over skov, mark og fjord. Et fantastisk sted til afslapning for krop og sjæl. Bare sidde der på terrassen med et glas vin og nyde solnedgangen over fjorden.
ugepris fra / nat
DKK325.00
Se mere
5 Hytter der ligger i den hyggelige hyttelandsby ved siden af legepladsen. Her er plads til 4 personer. Pladesen er ideel til en familie på 4 og byder på det basale for en dejlig ferie. 1 af hytterne har Pirat tema
ugepris fra / nat
DKK375.00
Se mere

Velkommen

Myrhøj Hytter er en del af Myrhøj Camping beliggende i naturskønne omgivelser i Vesthimmerland tæt på Limfjorden. Vi har 19 hytter i 2 områder. En hyttelandsby bestående af 11 hytter tæt på legeområderne. En del af hytterne har et tema fx. pirathytterne - Myrhøj Pirates. Velegnet for familier med børn. Der er 2 forskellige udstyrsniveauer, afhængig om der ønskes bad og toilet i hytten, eller i hellere vil benytte fællesfaciliteterne. Alle hytter har et lille køkken og service, så der er mulighed for at lave mad i hytten. De sidste 8 hytter ligger med udsigt over natur og Limfjorden. Hyggelige 2 personers hytter og større 4-5 personers med hems. Alle hytter har terasse og møbler på terassen, så der er mulighed for udendørs liv og et stille glas rødvin med udsigt til solnedgangen. MERE

Fuldt møbleret
Fri WiFi
Fri Parkering
Legepladser ude
Aktivitetsrum for alle aldre
Pirat tema

Pirat tema

DKK50.00

El inkluderet

DKK0.00

Slutrengøring inkluderet

DKK0.00

Client Say

  • Hjem

Om os

  På Himmerlands Vestkyst finder du Myrhøj Camping med MASSER af leg. Du kan bruge vores multibaner og legepladser -ude eller inde, afhængig af vejret, udfordre din familie på vores indendørs interaktive bane hvor det gælder om at være det hurtigste hold, eller I kan tage et slag bordfodbold, bordtennis eller Play station. Vi har store pladser til din vogn, opdelt at høje hække, som skaber hygge og læ. Vores servicebygninger byder på et stort køkken og familiebade med god plads og mulighed for at lukke døren bag dig. Vi har 19 hytter til 2-5 prs, alle udstyret med et lille køkken, de fleste med eget toilet, og nogle med bad. Du kan bo i den hyggelige hyttelandsby ved siden af en af vores legepladser, eller med udsigt over mark, skov og fjord. Vi har også hytter med pirat, prinsesse eller romantisk tema.  

Book pr. telefon: +45 53 54 72 34

Book : 07:00 - 23:00

Best Deals

Summer Holiday!

Save up to
10%
INFORMATION

Day Spa Offer!

Save up to
15 USD
INFORMATION

Special Sunday!

Save up to
25%
INFORMATION

Info

  • Check-in: fra 14:00 - Check-out: til 12:00
  • Kiosk med almindelige dagligvarer og frisk morgenbrød
  • Gratis WiFi i alle fællesområder !
  • Gratis parkering!
  • Tæt på natur, skov og strand

Kontakt oplysninger

  • Telefon: +45 53 54 72 34>
  • Email:info@myrhojcamping.dk
  • Løgstørvej 69, 9640 Farsø, Denmark

Modtag vore nyhedsbrev