Legepladser

Vores mange legepladser er belagt med gummiunderlag og vi har de allernyeste interaktive spil indbygget i legepladserne til stor morskab for både børn og voksne

Legerummet Gården

Vores legerun Gården er bygget som en bondegård med dyr. Her kan børnene bruge mange timer og lade fantasien blomstre.

Indendørs multibane

På vores indendørs  multibane kan du udfordre de andre i fodbold eller måske floor ball

Indendørs Play Alive

Her kan I kæmpe om at være det hurtigste hold til at slukke de interaktive satellitter. Spillet hjælper jer automatisk med at afgøre hvem vinderen blev

Vandlegeplads, Play Alive SPLASH

Kom og prøv den første i Danmark. Vi har ladet fantasien få frit løb og kombineret vandsprøjt med de sjove interaktive spil fra Play Alive. 

Interaktive løbebane

Kom og prøv den første interaktive løbebane fra Play Alive på dansk grund. Her kan I løbe om kap, tage en beep test og mange andre sjove og aktive ting

Sandkasse med vand

Her kan du lege guldgraver i vores vandkar. Tryk på knappen og lad vandet løbe.

Legeplads ved den store terrasse

Her kan børnene boltre sig mens du laver mad i køkkenet lige ved siden af.

Legeplads med klatretårn og hoppepude

Her kan du hoppe løs eller lege “jorden er giftig”, på vores gummiunderlag som er opbygget som et ujævnt underlag i forskellige farver til at styrke børnenes motorik.

Petanquebaner

Vi har to petanque baner efter internationale mål. Her kan i tage et spil petanque, og I kan låne udstyr på hylderne lige ved banerne.

Skak, mølleogdam, ludo

Her finder du forskellige brætspil i stor størrelse. Du kan låne brikker til at spille med på hylderne lige ved siden af.

Udendørs multibane

Med beep test og interaktivt scoreboard der klapper når du scorer

Svævebane

På vores svævebane nederst på pladsen kan du få dig en flyvende tur og samtidig nyde udsigten mod fjorden.

Tarzanbane

På vores tarzanbane kan du igen træne de motoriske skills.

Spider, interaktivt klatretårn

Kommer snart

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontrolrapport

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.