GDPR

Kære gæst

Som følge af EU’s nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, er vi forpligtiget til at oplyse vores gæster om, hvordan vi behandler, bruger, opbevarer og sletter persondata.

1. Vi er den dataansvarlige

Myrhøj Camping Aps er dataansvarlig for behandlingen af personlige oplysninger (også for Løgstør Camping). Du finder vores kontaktoplysninger her:

 

Myrhøj Camping Aps
Løgstørvej 69
9670 Løgstør

www.myrhojcamping.dk
www.logstorcamping.dk

Cvr. 38366734
Tlf. +45 53 54 72 34

2. Kontaktoplysninger på den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores dataansvarlige.

 

Du kan kontakte vores dataansvarlige på følgende måde

På tlf. +45 53 54 72 34.

 

Ved brev: brev til adressen ovenfor.

3. Formål med behandling af dine personoplysninger

Når du reserverer et ophold hos Myrhøj Camping Aps eller Løgstør Camping, giver du følgende oplysninger:


Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse


Vi bruger dit navn i vores system til at kunne reservere en standplads eller hytte til dig. Når du ankommer til campingpladsen, vil vi kunne anvise den ønskede hytte/standplads til dig ved fremsigelse af dit navn.


Vi registrerer dit tlf. nr. og din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig omkring din reservation. Vi bruger også din adresse og e-mail, hvis vi får brug for at skulle fremsende en regning til dig, eller hvis vi sender nyhedsbreve ud.

4. Opbevaring / sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i vores online bookingsystem Camping Care. Vi sletter ikke dine oplysninger i vores system, da de bruges ved fremtidige reservationer. Skulle du ønske at blive slettet i vores kartotek, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores dataansvarlige, og dine oplysninger vil efterfølgende blive slettet fra vores kartotek.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontrolrapport

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.