Bedsteforældredage

Bedsteforældredage - børn gratis på camping

I uge 27 i 2024 afholder vi bedsteforældredage, hvor I som bedsteforældre kan tage børnebørnene med gratis på camping. 

 

I kan komme et par dage eller hele ugen, det er op til jer. Vi står for en aktivitet hver dag i ugen – det kunne være en tur til fjorden, bålhygge, vandkamp på en varm dag eller måske I har noget, I gerne vil lære fra jer? Så er I velkomne til at byde ind med en aktivitet 🙂

 

Om fredagen er der fællesspisning til aften, hvor hver familie selv medbringer deres aftensmad og vi står for desserten. 

Ring til os for at booke bedsteforældredage

 

Vi er klar på telefonen, så ring gerne til os på +45 53 54 72 34.

 

Vi glæder os til at se jer.

Her hos os på Myrhøj Camping får du en lille og overskuelig plads med legepladser fordelt ud over hele pladsen. Vi har også bondegårdsdyr som gerne vil snakke og kløes bag øret. Her får du mulighed for at sætte hverdagen på pause, nyde nærværet med din familie, og komme helt ned i tempo. 

Del af

Kontrolrapport

Kontakt

Åbningstider

I stedet for en fast åbningstid i receptionen, har vi gjort tingene langt mere fleksible for dig. Du kan booke din plads online allerede inden ankomst. Her er det også muligt at følge betalingslinket, så alt er klaret allerede inden du ankommer til pladsen. Og du kan altid fange os på telefon +45 53 54 72 34, her kan vi både tjekke dig ind og ud, og være behjælpelig med hvad der ellers kan dukke op af spørgsmål.